Aripioare crocante

de Steffy in Pui, 19 Mai 2014 | 10167 vizualizari

 

Sunt delicioase si merg foarte bine cu bere. Sotul meu a fost incantat de aceasta reteta.

 

INGREDIENTE

  • 8 aripioare
  • 400 g iaurt 3,5% grasime
  • faina aproximativ 250 g
  • sare, piper, boia dulce
  • ulei pentru prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare crocante:

Se taie aripioarele si se spala bine. Se ia fiecare in parte si se da cu sare, piper, boia dulce si se pun toate intr-un vas. Se adauga iaurtul si se amesteca bine pentru a fi toate aripioarele acoperite. Se lasa la frigider 5-6 ore.

Dupa ce a trecut timpul, se ia fiecare aripioara si se tavaleste prin faina. Se prajesc in ulei incins pana se rumenesc bine.

Se servesc cu ketchup dulce sau picant, dupa preferinta.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare crocante" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Xandrinne 1

19.05.2014, 23:16

deyutzky 1

20.05.2014, 07:09

imi plac

marcela1979 1

20.05.2014, 17:17

imi plac asa crocante

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aripioare cu înveliş crocant şi sos de usturoi cu brânză topită